SPØTTED - Sassenstraat 43 8011 PB Zwolle

COSTER COPENHAGEN

 

Pia Coster – the woman behind the new strong brand
Bij Coster Kopenhagen gaan professionaliteit en teamwork hand in hand met een koele levensstijl en gezellig wonen.

Natuur en Scandinavische stijl zijn één van de onafscheidelijke  onderdelen van Coster Copenhagen's sportieve, vrouwelijke en exclusieve ontwerpen. De ontwerpster achter het merk, Pia Coster, helpt benadeelde chinese vrouwen om niet meer in de fabriek te hoeven werken, maar veilig thuis bij hun familie. In een prachtige rieten woning in Noord-Seeland geeft Coster Copenhagen een charmante en creatieve omgeving gebouwd. Het hoofdkantoor bevindt zich dicht bij hun huis en de zee, één van Pia haar belagrijkste inspiratiebronnen. "Ik ben erg gelukkig om in de buurt van de zee te wonen, elke ochtend wandel ik langs de kust met mijn hond. Dat is een goede manier om mijn gedachtes op een rij te zetten. Vaak krijg ik tijdens het lopen ideeën voor de nieuwe collectie."

Pia richtte Coster Copenhagen op in 2011 samen met haar man, Chris Coster. Met een geweldige ontvangst, bij Copenhagen Fashion Week in 2012, had het merk al snel een solide basis van distributeurs in Scnadinavië, maar ook Nederland en Engeland. "Als eerste viel iedereen voor de prachtige kwaliteit, maar toen zij over de prijzen hoorden vielen ze als een blok voor Coster Copenhagen" verteld Chris Coster. Pia had al veel ervaring in de mode voordat zij haar eigen label begon. Nu zij thuis bij haar vrienden en familie kan werken is zij onwijs gelukkig. Toen Pia erover dacht dat de vrouwen die haar producten breien die luxe niet hadden, is Pia een prachtig project gestart. Pia liet de vrouwen thuis met de hand de stuks breien, zodat ook ziji hun kinderen konden zien opgroeien en voor hun gezin konden zorgen. Het was lastig om dit project op te zettenmaar Pia is nog lang niet moe, ook in India wil zij dit project graag starten.

Dankzij de efficiënte setup, wat door Chris Coster wordt beheerd, is het label in staat om niet minder dan vier collecties per jaar te produceren. De collecties zijn vooral geïnspireerd op Scnadinavische en gebreide accenten, maar ook invloedenuit India en Marokko geven de collectie een mooie touche. Een ander onderscheidende factorvan de collectie is de "easy to wear"-factor. Bij het dragen van de collectie is het niet persé nodig om accessoires te dragen, de stuks spreken al genoeg voor zichzelf.

 

SPOTTED merk costercopenhagen 03

Adres

Sassenstraat 43
8011 PB Zwolle
(038) 737 02 37

Openingstijden

Maandag 13:00 uur tot 17:30 uur
Dinsdag 10:00 uur tot 17:30 uur
Woensdag 10:00 uur tot 17:30 uur
Donderdag 10:00 uur tot 21:00 uur
Vrijdag 10:00 uur tot 17:30 uur
Zaterdag 10:00 uur tot 17:00 uur
Zondag Gesloten
 

Over SPØTTED

Spøtted is dé trendvolger in Zwolle. Onze kledinglijn is altijd voorzien van de laatste stijl-elementen.

Please publish modules in offcanvas position.